Meer dan 2 miljoen artikelen uit voorraad leverbaar.
Op werkdagen voor 17.30 uur besteld, volgende dag in huis.

Hoe repareer ik mijn frituurpan?

Er is niks vervelender dan dat er een apparaat in je keuken stuk is. Dat kan een afzuigkap, een oven, magnetron of bijvoorbeeld een frituurpan zijn.

Meestal wordt er gedacht dat er dan een vakman bij moet komen om het apparaat te herstellen. Soms wordt het oude apparaat weggegooid en komt er een nieuwe voor in de plaats. Maar heb je er weleens aan gedacht om zelf te repareren? In veel gevallen zijn het kleine reparaties en heb je voor een paar tientjes nieuwe onderdelen.

Neem bijvoorbeeld de frituurpan. Als deze niet meer aangaat of niet meer opwarmt kun je eerst proberen om de resetknop eens in te drukken. Schakelt de veiligheid daarna weer in als de pan aanzet dan is vaak de thermostaat defect. Deze zijn vaak eenvoudig te vervangen en je hebt er nier erg veel technische kennis voor nodig’

Zoek je onderdelen voor je frituurpan zoals thermostaten, verwarmingselementen, frituurmandjes etc. dan ben je bij msatonderdelen aan het juiste adres. Je kunt hier zoeken op merk of op typenummer en zo het juiste onderdeel vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven